Followers

Monday, May 23, 2011

stress + tension dengan study :(


study ? huh ! rase mcm nak teriak je . give up ? ntah -.- sedih ? a'aah :( kadang-kadang scha trfikir ''knpe aku disini'' . yaaahh ! scha stay skoola n hujung taon nie akan mngalami 1 hal yg mengerikan kud -.-' STPM !!! adoii ! tak sedia lagi lhaa :( knpe scha masuk f6 ek ? padahal kan dulu-dulu mmg tolak tepi kalo smbung f6 ! myb ini TAKDIR :( tp scha tension + stress ! nak nak akhir-akhir nie :( slalu menung soam-soam sbb asyik trfikir ''kalo aku GAGAL mcm mane ??'' eh eh ! scha ! pls think positive ! tapiii- :( bukn scha nak sgt fikir mcm nie tp itu lha HAKIKATnye :( SERIOUSE scha taley ikud f6 nie . nak-nak subject PENGAJIAN AM :( tapi p.am tu jugak lha yg paling PENTING ! kalo ta dapat principal p.am mmg SAH taley masuk U :( scha nak nges n slalu nges kalo fikir hal stdy ! sobsobsob :( ape perlu scha buad ?? stop ?? da trlambat :( da jaoh scha mlangkah takan scha nak undur balik . tapi scha takud 1 day diri scha yg akn merana :( scha ta snggup !! scha ta snggup kecewakn my mom lagi . cukup lha time SPM scha da kecewakn dea :( 
scha nak jadi mcm oam laen :( scha nak pandai mcm oam laen :( tp knpe scha tak d'beri pluang tuk pandai mcm oam laen ?? :( scha tatao ape perlu scha buad . mmg scha blank terus kalo subject p.am :( scha takud :( kdg-kdg rasa menyesal tak stop dai last year :( 
humm- tape lha . da taley nak buad papee . kena hadapi wlpn sukar . mybe nie cobaan hidup :( I'll try the best for STPM n I'll try get 4FLAT for STPM ! doakan okay ? Amiinnn :(
xoxo :'(

suka ? kalau suka tekan LIKE :)

Sunday, May 22, 2011

dia dihati forever n ever !

Auucaakkk ! o.O yippy yippy ! nie sape nie sesad kat sini hahh ?? opss! -.-  haha! nie name dea SUFFIAN BIN ZAKARIA . scha panggil dea BONCHET jee . haha :D koam nak panggil pape pum ikud lhaa tp jgn panggil die SAYANG tauu ! jlouse i -.- haha! tade lha :p dea nie hubbyboo scha :) boo for bonchet ! hahaha :D waduuhh- sedakk starang ngate ke dea :) jgn mengate sgt lhaa . scha ketuk kpale koam nnti tapi kalo ajak scha mngate skali tape . haha :D dea nie sgtsgt mngade lahh ! tapi scha shuke :) koam tasuke ? tape lhaa . dea ckp dea takesah pum :p haha- koam jgn mandai2 nak culik dea dai scha okay ! scha tumbuk idom koam nnti smpai kemek. hihihi **bajed kuad :p
dea nie stay kola lompor . beruang kola maen lumpur ??? eh eh ! bukaannnn ! kuala lumpur lhaa . haha :D tapi scha plak stay terengganu :) aikk -.- mcm mane tu ekk ? alaahh- biase lhaa . takan asyik nak berchinta dgn oam terengganu je . oam tua-tua ckp TAK BERKEMBANG lhaa hidup . haha :p hidup bia berkembang jgn TERBANTUT . okay ? lgpum ape gune kemajuan IT ? ape gune Tuhan kasi kite berfikir smpai bule buad basikal , kapal angkasa , jet , heli , kreta sorong , kalo taley nak gune , kan kan kan ? hehe :)
mesti koam akan ckp 'bule kekal lame ke ?' awak awak sumee :) nie scha nak tanye nie . jodoh kat tangan sape ? kat tangan kite ke ? tak kan ? haishh ! nie scha nak start CERAMAH nie . hehe :) tape lhaa . atas diri masing-masing lha sume nie tapi scha paling tasuke bile ade oam ckp ''kau tatao ape yg dea buad kat sane'' :\ itu atas diri kita lhaa . dekat ke jaoh ke kalo da ade jodoh takan k'mane . kan kan ? hee :) Alhamdulillah ktoam da sparuh taon da :) doakan ktoam kekal eh ? hee :) scha sayang dea sanad2 lhaa ! haishh ! gatai lhaa kau nie scha ! haha *up to me :p . 
okay okay . da abis bace kan ?? so tepuk lha tangan . pap pap ! :) adooii -.-'  haha :p

suka ? kalau suka tekan LIKE :)

Wednesday, May 18, 2011

second entry + I'm loving it ;)

wah wah wah ! my second entry :) akhirnye belog scha makin ++widget :) tp tak sempurna lagi lhaa . shoutmix pum blum ade lagi . kan kan ? hee :) tape lha . nanti-nanti ade lhaa :)
second post nie scha nak kasitao yg scha lebey suke belog baru nie dpd belog lame . hikhik :) sebab belog baru nie teratur sikit kud :) kalo belog scha yg kena HACK tuh die lembab+senget sikit lhaa :D
n hope lepas nie lagi bersemangat lha tuk post entry tapi if scha free lha :) skrg lagi busy dgn study + exm :(
doakan scha lebey tenang tuk jwb exm n success okay ?? loveyou **wink wink ;)

suka ? kalau suka tekan LIKE :)

Tuesday, May 17, 2011

new entry , new bloggy :)

hey hey ! hahh ! tu dia my new entry :) nie belog baru scha yg baru disiapkn sbentar tadi dlm mase 2 jam :) amacham ?? simple je kan ? :( belog baru nie dibuad oley krane belog lame scha kena HACK ! haishh :( sedey bhaii :( dah lha dah lha ! da trjadi nak buad mcm mane . kan kan kan ?? **smile :)
okay lha , tuk first entry nie cukup lha stakad nie okay ? :) jumpe lagi di entry laen :) jgn lupe follow scha okay ? loveyou :) *wink wink ;)

suka ? kalau suka tekan LIKE :)